Nakon Osima, red je došao i na Ibru Rahimića
Ajdin Šabanović imitira poznate ličnosti, a red je došao i na trenera Veleža Ibru Rahimića

U orginalu je "skinuo" bh. trenere

Nakon Osima, red je došao i na Ibru Rahimića

Edmir Škorić

Mostarac Ajdin Šabanović je postao prava internet senzacija zbog fantastičnih imitacija.

Šabanović se 'proslavio' nakon što je na svom YouTube kanalu objavio snimak na kojem je "skinuo" Amara Osima, u čijem je stilu analizirao nastup Argentine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Talentovani Mostarac, koji je apsolvent na mašinskom fakultetu, je od malih nogu počeo sa imitiranjem prijatelja, rodbine, a sada oduševljava region imitiranjem sportskih trenera.

Poslije Osima, imitirao je i Ibru Rahimića, trenera FK Velež iz Mostara.

"Imitacija za RAju! Svrha ovog snimka nije vrijeđanje niti omalovažavanje u bilo kom smislu. Snimak je nastao isključivo u svrhu zabave", naglasio je autor imitacije Rahimića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Belajsuz1989
Gigant hahahha...svaka cast
2 0
starmac
Dobar,nije los.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi