Nakon pionira i kadeti Slobode uspješniji od vršnjaka iz Tuzla Cityja

Premijer omladinska liga BiH, 18. kolo

Nakon pionira i kadeti Slobode uspješniji od vršnjaka iz Tuzla Cityja

Nakon pionira, danas su i kadeti Tuzla Cityja i Slobode odmjerili snage. Meč je odigran u okviru 18. kola Premijer omladinske lige za kadete, a uspešniji je bio tim Slobode koji je slavio minimalan trijumf, 0:1.

Utakmicu na stadionu Bare je riješio El-Harun Hrnjić golom u trećoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena.

Kadeti Tuzla Cityja u drugom dijelu nisu uspjeli stići do poravnanja iako su gosti od 57. minute kada je Aličić dobio drugi žuti karton igrali sa igračem manje.

Premijer omladinska liga BiH za kadete, 18. kolo:

FK Tuzla City U17 - FK Sloboda U17 0:1 (Hrnjić 45+3')

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

FK Tuzla City U17: Delalić, Gvozdenović, Mrakanović, Ibrišević, Mujkić, Bajrić, Duraković, Huskić, Kadić, Kadrić, Šehić. Igrali su još: Mešanović, Kamberović, Džebo, Korkutović, Bilalić.

FK Sloboda U17: Gavranović, Halač, Buljubašić, Mehmedović, Suljić, Hrnjić, Avdić, Kapetanović, Avdihodžić, Hasanović. Igrali su još: Požegić, Mušić, Halilagić, Valjevac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi