Nakon razgovora sa Ronaldom promijenio mišljenje o tome ko je najbolji ikad
(Foto: EPA)

Piers Morgan odabrao CR

Nakon razgovora sa Ronaldom promijenio mišljenje o tome ko je najbolji ikad

M. Šljivak

Poznati britanski novinar Piers Morgan napravio je zaista fantastičan intervju sa zvijezdom Juventusa Cristianom Ronaldom.

Ronaldo je u intervjuu govorio o mnogim stvarima, plakao je, smijao se, a interesantnu stvar napravio je Morgan koji je očigledno promijenio mišljenje o Ronaldu nakon susreta s njim.

Intervju je rađen prije nego što je Ronaldo zabio četiri gola za Portugal, a Morgan je poručio:

"Ljudi mogu raspravljati o tome da li je on ili Messi najbolji ikad u klupskom fudbalu (ja bih odabrao Ronalda uvijek), ali kada je u pitanju reprezentacija, Ronaldo je bez dileme najveći svih vremena", poručio je Morgan.

Ipak, prije nekoliko godina tvrdio je da je Messi najbolji...

"Messi je najveći fudbaler ikad, a Cristiano je broj dva. Svaka dalja debata je nepotrebna".

Očigledno je nakon razgovora sa Cristianom promijenio mišljenje.

Top Komentari

luks-02
Ronaldo mu platio,da promeni mišljenje.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi