Ronaldo je prije dvije noći plakao, a već danas za njim plaču brojne žene širom svijeta

Portugalac se ženi

Ronaldo je prije dvije noći plakao, a već danas za njim plaču brojne žene širom svijeta

Ronaldo je prekjučer bio gost kod poznatog engleskog novinara Piersa Morgana gdje je govorio o brojnim temama, a njegov intervju je privukao mnogo pažnje zbog više razloga.

Ronaldo se između ostalog i rasplakao uživo u emisiji i to kada su mu pustili dosta star snimak njegovog oca koji je inače preminuo od alkohola.

Ronaldo je plakao te noći, a već sutradan su plakale mnoge djevojke širom svijeta jer je Portugalac objavio da se planira ženiti.

On je već tri godine u vezi sa Španjolkom Georginom Rodriguez. Par se upoznao 2016. godine u jednoj radnji u Madridu gdje je Georgina radila kao prodavačica, a nedavno ju je Portugalac i zaručio.

Dakle, ženidba je bila logičan slijed događaja.

"Vjenčat ćemo se jednog dana, sigurno. To je također san moje majke. Zašto da ne? Sjajno nam je. Ona je moj prijatelj. Imamo odličnu komunikaciju. Otvaramo srce jedno drugom", poručio je Portugalac.

Inače, Ronaldo ima ukušpno četvero djece. Troje je rodila surogat majka, a s Georginom ima godinu i pol dana staru kćerku Alanu Martinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na profesionalnom planu Ronaldu također ide sjajno u posljednjim sedmicama jer je za Portugal postigao čak pet golova u susretima kvalifikacija za EP protiv Srbije i Litvanije. Time je svoj tim približio nastupu na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta. 

Što se tiče klupskog fudbala, Ronaldo sa svojim Juventusom sutra navečer gostuje kod Atletico Madrida u Ligi šampiona. 

Top Komentari

Benjamingst
Evo moja zavrsila u komi kad je cula da ss Rondo zeni hehehe
3 0
konjnakvadrat
Oprasi me Roniiiii
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti