Ronaldo gestikulacijom razljutio navijače Atletica

Objasnio je i značenje

Ronaldo gestikulacijom razljutio navijače Atletica

Atletico i Juventus sinoć su na Wanda Metropolitano stadionu remizirali (2:2) u sklopu 1. kola Lige prvaka.

Jorgandžije su se poraza spasila u posljednjoj minuti golom koji je postigao Hector Herrera, a tokom utakmice, očekivano, u centru pažnje bila je Juventusova zvijezda Cristiano Ronaldo koji baš i nije rado viđen gost u crvenom dijelu Madrida.

Ronaldo je dugogodišnji Atleticov rival, pa brojni povici i uvrede s tribina za njega i nisu bili iznenađujući, a u jednom momentu svojom gestikulacijom je dodatno 'rasplamsao vatru', što je kasnije i objasnio.

Mnogi su protumačili kako je Ronaldo gestikulacijom sugerisao kako se navijači vjerovatno plaše njegove genijalnosti, no poslije utakmice otkrio je stvarno značenje: 'Učite, morate naučiti'.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi