Nakon samo par mjeseci, Barcelona se već pokajala zbog dovođenja mladog igrača?
Todibo je odigrao samo dvije utakmice otkako je stigao u Barcelonu

Katalonci su zabrinuti zbog ponašanja 19-godišnjeg Francuza

Nakon samo par mjeseci, Barcelona se već pokajala zbog dovođenja mladog igrača?

S. Pašalić

Barcelona je u januaru dogovorila transfer mladog francuskog defanzivca Jeana-Clairea-Todiboa.

Katalonci su sa Toulouseom također dogovorili da 19-godišnji Todibo ostane u ovom klubu do kraja sezone, a da se zatim na ljeto pridruži Barceloni.

Međutim, kako sada prenosi Mundo Deportivo, u katalonskom klubu su zabrinuti zbog napretka mladog igrača.

Prema navodima Fernanda Pola, izvor iz Barcelone je otkrio kako je mladi igrač rastresen, te da ima strah od toga da postane profesionalac.

Kada je na početku dogovoreno da će se Todibo pridružiti Barceloni u julu, igrač je bio protiv toga te je čak štrajkovao kako bi odmah stigao na Camp Nou, što se na kraju i desilo.

Neki članovi uprave Barcelone sada su zabrinuti da Todibo nije voljan da sluša savjete trenera, a Francuz je od dolaska na Camp Nou odigrao samo dvije utakmice.

Valverde sada mora odlučiti šta će uraditi sa mladom zvijezdom, a ukoliko Matthijs De Ligt potpiše za Barcelonu, Todibo bi vrlo lako mogao završiti na posudbi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi