Nakon Seedorfa, kandidat za klupu Milana i Van Bommel

Traži se Allegrijev nasljednik

Nakon Seedorfa, kandidat za klupu Milana i Van Bommel

E. Škorić

Nakon Clarencea Seedorfa, za nasljednika Massimiliana Allegrija na klupi Milana počeo se spominjati i Mark van Bommel.

Italijanski mediji vjeruju da bi 36-godišnji Holanđanin, nogometaš PSV-a i bivši veznjak Milana, mogao krajem sezone krenuti u trenerske vode i to ravno sa klupe Rossonera.

 

Allegri će, pišu italijanski mediji, napustiti San Siro bez obzira hoće li izboriti Ligu prvaka ili ne. Naime, Allegri se zamjerio predsjedniku Silviju Berlusconiju.

 

Seedorf i Van Bommel zadovoljavaju kriterij Berlusconija jer su igrali za Milan, ali je problem što obojica još uvijek aktivno igraju nogomet. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Milanu treba neki privremeni trener do završetka Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, kada će probati zakapariti selektora Italije Cesarea Prandellija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti