Nakon što ga je nazvao seljakom: Ibrahimović odgovorio Matiću

Šveđanin mu nije ostao dužan

Nakon što ga je nazvao seljakom: Ibrahimović odgovorio Matiću

Videozapis u kojem Zlatan Ibrahimović u svlačionici LA Galaxyja sluša pjesmu Halida Bešlića postao je pravi hit na društvenim mrežama.

Šveđanin je u svlačionici 'do daske' pustio pjesmu 'Beograđanka', što je izazvalo oduševljenje među njegovim fanovima, posebno s ovih prostora, a među brojnim reakcijama bila je i ona od Halida Bešlića koji mu se zahvalio.

Također, veliku pažnju sa svojim komentarom izazvao je i Nemanja Matić, koji često voli da se šali s bivšim saigračem iz Manchester Uniteda, pa mu je tako 'u svom stilu' ispod videzapisa napisao - seljak. Naravno, to nije moglo proći bez Ibrahimovićeve reakcije...

"Majstore, ti si original seljak", napisao je napadač LA Galaxyja, također šaljivo.

Ibrahimović je inače u periodu dok je igrao za Manchester United bio skoro nerazdvojan sa Matićem.

Voli Halida, Šerifa...

Opće je poznato da su Ibrahimovićevi korijeni s Balkana i očito je da ovaj slavni nogometaš ne može bez naših običaja i muzike. Pjesmom "Beograđanka" je oduševio mnoge, ali uz Halida voli i neke druge muzičare s prostora bivše Jugoslavije.

Tako je kolegi Emiru Deliću ranije, kada je ovaj imao priliku da ga posjeti, ispričao kako voli i Šerifa Konjevića, Cecu i Dinu Merlina.

"Iznenadio me prije 15 godina kada smo dogovarali intervju i kaže da mu ponesem CD Merlina 'Burek'. Ja ponesem i Čolu, a on 'vrati ovo ne slušam'", otkrio je Delić na svom Twitter profilu.

View this post on Instagram

Back to business @lagalaxy

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Top Komentari

Medo-Brundo
Tip ne j.... zivu silu!!!!
29 4
Šulc
Zlatane munjo nebeska ni zivu silu ne smirglaj ko ga j,,e
28 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi