Nakon što ga je Željo prekrižio, našalio se na račun sebe i svojih saigrača

Projić sa jasnom porukom

Nakon što ga je Željo prekrižio, našalio se na račun sebe i svojih saigrača

O. Lekić

FK Željezničar će pripreme sutra nastaviti u Međugorju, svojoj stalnoj pripremnoj bazi, a poznato je da se među putnicima neće naći Josip Projić, Kenan Hadžić, Andrej Modić, Denis Žerić, Meldin Jusufi...

Odluka je to struke Plavih sa Grbavice te je već sada jasno da će Željezničar u potragu za novim pojačanjima. Projić i Hadžić će ostati u Sarajevu i raditi po posebnom planu, dok će Andrej Modić vjerovatno na posudbu, s obzirom da ima trogodišnji ugovor sa osvajačem Kupa BiH.

Srbijanski internacionalac Josip Projić se nakon odluke Krčmarevića odlučio našaliti na svoj račun te dvojice saigrača Hadžića i Modića objavivši zanimljiv story na Instagramu sa veoma jasnom porukom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi