17

Komentari (17)

nightcry
rođe smo sa Bošnjama, al' Srbija ipak malo više, jbg tamo su nam braća i historija....
user1594661629
Zivio nas. Presjednik redzep tajip erdoan
enko
Oko cega se vi svadate,boze sacuvaj
Enigma
Reko mu tebe je meni Alija ostavio u amanet
BatonDezitijat
nijepoznat
zivijo Tata Erdogan
Arnel925
Da nije bilo osmanskog carstva i Turske nikad Srbi nebi postojali na zemlji. Jer to su sve Turci koji su prešli na pravoslavnu vjeru i nazvali se Srbi.
nightcry
ne, ne bi ih bilo u Bosni, za ostalo je ne bitno !
Marciano87
Ocigledno niste nikad nista otvarali u BIH pa.ne znate.Vucic im je dao mogucnosti besplatno zemljista olaksao procedure,bolji putevi.Kod nas ti odmah traze pare.
Bhf111
Pa nije Erdogan kriv sto kod nas vladaju budale. A i u Srbiji otvaraju a kad otvore dovoljno firmi tad ce i vladati tom zemljom. Polako samo
gameon
Ograniceni balkanci,jedni se uzdaju u rusiju,drugi u tursku..aa ljude zaboli neka stvar za nama
Bulle
Vise ulazu u Srbiju pusti suplje price da vam znacimo.
Santi
Toliko mnogo znacimo Turskoj da najmanje ulazu u nas od kompletnog regiona, a puna im usta Bosne. Nije do njih, do nas je sto ne kontamo, pa cemo se i na ovu izjavi upecati.
MirzaBarucic
Ne shvataš, nebitno :))) Ko će ulagati u ovakvu BIH gdje svako krade? Razmisli malo.
Bhf111
Pa ti bi davao.pare lopovima koji samo kradu?
Santi
Haj mi objasni molim te, kako to da da od rata pa do danas ulazu vise u Srbiju gdj3 su na vlasti zlocinci i diktstori kao Milosevic i Vucic, a kod nas ne ulazu? Kod nas se krade 25 godina, a kod njih je bajno, pa Turci ulazu?
Santi
Ja ne bih. Ali kako ulazu u Srbiji gdj3 su na vlasti bili Milosevic osudjeni zlocinac i krivac za rat kod nas ili ulazu sada kada je Vucic na vlasti koji je cetnik i diktator, a kod nas ne ulazu?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.