Slavlje na svakom ćošku

Nakon što su im poklonili osminu finala: Meksikanci 'maltretirali' Južnokoreance

Koja je od jučer najdraža država Meksikancima? Pa, Južna Korea, logično.

Bogami bi i nama bila da nam je omogućila plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva. Podsjetimo, jučer se rješavala situacija u grupi F, a Meksikanci su trebali barem bod protiv Švedske kako bi sigurno otišli dalje. Međutim, oni su pregaženi sa 3:0, ali su ostali u turniru zahvaljujući Južnoj Koreji.

Koreanci su pomogli Meksiku tako što su porazili Njemačku sa 2:0 i izbacili je sa turnira, pa su meksički navijači odlučili da počaste Južnokoreance bacanjem u zrak ili eventualnim besplatnim trčanjem s njima na leđima, zavisi kako koga potrefi.

Tako su oni 'maltretirali' Južnokoreance gdje god da su ih jučer sreli, a nekoliko ljudi je odlučilo i da snimi ovo lijepo raspoloženje među navijačima, pa tome možemo svjedočtii i mi.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi