Nakon svega oglasila se i Wanda

Icardi ostaje kapiten Intera

Nakon svega oglasila se i Wanda

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Mauro Icardi ostaje kapiten Intera iako su navijači ovog kluba zatražili da preda svoju kapitensku traku.

Skandal oko svađe Icardija i navijača Intera potresa Italiju, a sve se "zakuhalo" kada su čelnici kluba saopštili da Icardi ostaje kapiten Intera. Navijači su se odmah oglasili te su poručili argentinskom fudbaleru da je mrtav za njih.

Nakon svega oglasila se i njegova supruga Wanda koje je kritikovala navijače, te im poručila da su oni ti koji su razočarali, a ne Icardi.

"Istina je da su navijači imali veliku ljubav prema Mauru i ne znam zašto se to promijenilo. Problem je riješen i mogu vam reći da niko osim navijača nije spominjao da Icardi više neće biti kapiten. Njega u toj ulozi niko ne može zamijeniti, to je riješeno", rekla je Wanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije