23

Komentari (23)

bistrik87
Ne seri Nalicu, lose je Sarajvo odigralo sto jest jest, bod ste zasluzili, al sto ne znate go zabit to je vas problem. Od Nadigrali nemas nista 0 bodova svakako
Mustafa
Bradonjo, nema bolan ništa od tebe ,ubrzo ćeš i ti dobiti nogu ko Baljić ! Nisi ti za velike domete, ti si trener dobar samo za defanzivu i spasavanje od ispadanja iz lige !
NodzeRM
1:0 su 3 boda, a ova TC sigurno da ce nekom velikanu otkinuti bodove kuci. Samo Sarajevo, Sarajevo.
19Blue21
Kone tanki ste bgm, realno Tuzla je zasluzila bar bod, a i da je uzela sva tri realno bi bilo
bistrik87
Ima jos da se igra tek je pocelo, zar ono Amar ne rece izraz SAMPIONI SVEMIRA NAKON PAR KOLA za nas, a trenutno vi isto radite.
vuckobih
Tuzla City ima dobro posloženu ekipu tehnički dosta jaku još kad se uigraju bit će tvrd orah za sve protivnike
Sabrija
Nikad goreg Sarajeva nisi uspio pobijediti.Nije ti prica za slaviti,naprotiv,jedno ocajno Sarajevo nisi uspio dobiti.
BHFanataic
Ma dajte ljudi Nalic je sa dosta losijim igracima parirao Sarajevu. Vjerovatno nije neki trener koji "zna pricati", ali takticki odlicno spremi ekipu, drugo je sto Vojo i Badji zicere mase ih Vladan skida.
Ters
Sadakaši iz lavora
krems_krems12
O kakvom pritisku prica, Zeljo ih u poslednjem derbiju nadigrao da nisu znali gdje im je glava a gdje rep. Ovaj Nalic lici na psa koji previse laje a malo ujeda.
Paradajz
Izgubio si Nalicu
mirza24
Azmire Husicu tjeraj ovog nalu iz kluba pod hitno
Fareus1921
Od kad je utakmica odigrana 31.11.prošle godine europska?
Sanin_Mostar
Svakom fale 2 3 igraca pustite te suplje vise Dobices otkaz dok dovedes 3 igraca..
Arnel925
Tuzla City će biti žestoka ekipa bilo protiv koga igrali. Samo kad se pokrene ova mašina. Mogu biti i prvi. Ova ekipa ima sve jos dva - tri igrača i sigurno bi mogli biti top 3 u ovoj ligi.
BHNACIONALISTA
Dobri su pravo nadam se da ce se pored Zelje i Sarajeva i oni ukljuciti u borbu za vrh
Make075
Sta ce bit kad se Sarajevo pokrene onda...
Arnel925
Make, imamo igrače sigurno za grupne faze Evropa lige, bez za****ncije. Ali ako ovako mrtvo igraju onda nam ne gine ispadanje odma. Treba poricati sa igračima i vidjeti šta je problem. Pogotovo vezni red i Tatar su bili za druge lige danas. Rahmanovic se nije trebao ni vraćati kako igra, ali dobro tek se vratio. Sigurno da tu fali i Sabanovic I Hebibovic i Susic. Velkoski je tek u prioremnoj fazi. To je problem standardni nisu tu. Lazic otišao. Mislim da bi jos jedan napadač dobro došao. Možda i jedan u odbrani igrač. Ali kad se vrate Sabanovic, Šušić, Hebibovic, Hodžić i kad Rahmanovic, Velkoski, Handzic, Tatar počnu da igraju kako znaju a ne da umiru u 30min utakmice onda ćemo biti oni pravi.
PabloEscobar
Za nekoga je i mladost top ekipa... Najveca greska FKS je smjena legende grada i kluba Husrefa. Forza Zeljo!
Arnel925
Pa jaci ste vi od mladosti. Nisu oni jaki za vas o čemu pričaš Pablo Escobar. Niste vi losa ekipica.
Fcs
Zaboravio si Salčina...
Arnel925
Upravu si Salčin isto fali. Ali eto nije bio toliko standardan kao ovi ostali. Nadati se da ce se uskoro svi vratiti.
EdwinPol
Hahahahahahahahqhq
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.