Trener Slobode se požalio na umor

Nalić: Da li sam pogriješio? Osvježio sam ekipu...

Sloboda je u 13. kolu Premijer lige poražena na Tušnju od Zvijezde 09 sa visokih 3:0.

Trener Tuzlaka Zlatan Nalić nakon utakmice nije bio zadovoljan, ali je poručio da su njegovi fudbaleri jednostavno bili preumorni za nešto više.

"Izinjavamo se navijačima na ovoj lošoj predstavi. Mi smo ekipa koja ne može da prati ciklus srijeda-subota s ovim brojčanim stanjem igrača koje imamo i to je evidentno. Danas je sve bilo loše, ali ove navijače smo obradovali mnogo puta i još ćemo ih mnogo puta obradovati", rekao je Nalić, te odgovorio na pitanje o eventualnim kaznama za igrače:

"Novčane kazne za igrače? Mi smo igrali utakmicu u srijedu, nije ovo indolentnost već su igrači bili umorni. Vi kažete da je naše izdanje bilo loše, ali to je isto kao da čovjeku koji ima astmu zviždite jer ne može da diše".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da li sam pogriješio u postavci igre? Ekipa koja je umorna, lakše joj je da se brani nego da napada pa smo se vodili time. Obnovili smo ekipu na određenim pozicijama, ali nije ispalo dobro. Ovi igrači su uradili ono što su mogli danas".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kai Kaii
sta pricas gluposti Nalicu pa jos klubova je igralo kup utakmice , nego reci istinu moras da stavis Smajica i da se znalo dace to tvoje agresivno igranje ce na kraju da ti se odbije od glavu .Nema od tebe dobrog trenera nikada jer moras se prilagoditi igracima koje imas a ne igraci da se prilagode onim tvojim stvarima koje igraci ovoga kvaliteta nemogu ispuniti i jos jedno TEORIJA I PRAKSA to je kao nebo i zemlja razlika
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi