Nalić: Izgubili smo puno dugih lopti, to je bila prevaga
Tuzlaci se u bh. šampionatu nakon današnjeg remija nalaze u sredini tabele, tačnije na šestoj poziciji sa 19 osvojenih bodova

Trener Slobode poslije remija

Nalić: Izgubili smo puno dugih lopti, to je bila prevaga

Ekipa Slobode remizirala je na domaćem terenu sa Tuzla Cityjem u okviru 15. kola Premijer lige BiH.

Tuzlaci su bolje otvorili meč, uspjeli su povesti nakon 20 minuta igre, ali na kraju vodstvo nisu uspjeli zadržati i osvojili su samo bod u gradskom derbiju.

Očekivano, zadovoljan nije bio ni trener Zlatan Nalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kada smo ušli u drugo poluvrijeme, osim šanse Husejinovića, izgledalo je kao da smo se malo umirili. Pokušavali smo da dignemo nivo igre, ali na kraju je možda najveća greška to što smo izgubili puno dugih lopti na sredini terena. To je, po meni, bila prevaga", istakao je Nalić.

Podsjetimo, jedini gol za Slobodu danas je postigao Antonio Vidović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rimke
jel opet sudija kriv sise tuzlanske
6 13
azur
nije ti mame bilo da podojkimo
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi