Nalić nasljeđuje Bošnjakovića?

Crveno-crni u nastavak sezone sa novim šefom stručnog štaba

Nalić nasljeđuje Bošnjakovića? · Saznajemo

E. Dindić

Iako je prvo kolo fudbalere Slobode sa klupe predvodio Milenko Bošnjaković, po svemu sudeći on se neće dugo zadržati na klupi crveno-crnih. 

Iako se špekuliralo mnogim imenima, po svemu sudeći kako neslužbeno saznaje SportSport.ba najbliži klupi Slobode je Zlatan Nalić, vrsni stručnjak koji je karijeru gradio u Evropi. Posebno upečatljiv trag ostavio je radeći u staffu mlade selekcije Švedske, sa kojom je postao prvak Evrope.

Posljednjih dana viđen je kako  prati treninge Slobode, a večeras je bio i prisutan na prijateljskoj utakmici koju su fudbaleri Slobode igrali sa niželigašem ekipom Husinskog Rudara Zrinskog.

Da li će doći do ovog transfera ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi