11

Komentari (11)

Mustafa
Šteta za Zlatana .liga se uopšte više neće nastaviti ! Prvenstvo za ovu godinu je završeno. Al ima novo prvenstvo, tu je njegova šansa.Start novog prvenstva je u avgustu ( za one koji prežive). Prvak za ovu godinu se već zna! To je tim koji je do danas osvojio najviše bodova . Čelik i Zvijezda su preselili u niži rang.
mirza24
Nala - Zakrpa je trener siminog hana 2 mjeseca i onda dolazi Musemic . Toliko o intelegenciji nale - zakrpe
LjutiKrajisnik
Na stranu sto mu sad tuzlaci mnogi zamjere sto je preuzeo Tuzla City,iako su ga otjerali iz Slobode, Zlatan Nalic je jeda veliki gospodin.
K79
To si u pravu 100 posto ja sam iz TZ i otjerao ga je bivši predsjednik kozlic jer je unaprijed bio dogovorio sa smajicem tako da ta njegova prica kako je Nalic tražio 9 pojačanja su cista glupost , ovo je na neki nacin naliceva osveta al koliko je to sad pametno pokazati ce vrijeme al uglavnom Nala je ljudina prve klase i također jako obrazovan covjek na svim poljima ne samo u fudbalu
LjutiKrajisnik
Upravo tako. U svim svojim izjavama, intervjuima, uvijek gospodski, sportski i realno. Ko ga inace prati, vidi se da covjek ima fudbal u malom prstu.
celikze
da je onaj nas klipan bio pametan doveo bi ga u Celik....a isto tako za reprezentaciju sam bio da bude Nalic/Barbarez zajedno mislim da bi to bilo dobro....Nala je vrlo dobar trener takticki a Barba bi bio tu glavni da drzi sve pod kontrolom....
K79
Sabit Iztarcina Novi Profil zali mise jedan iz FC Tuzla city dace mozda morat iduću utakmicu igrat bez publike reko pavi uvijek igrate bez publike naljutise
Heller
Inace Tuzla Sljamu puno znaci publika. Pun stadion ludih tifoza.
FreedomBH
Covjek bi pomislio da Sloboda i ostali imaju najmanje po 5 K svaku utakmicu. On govori opcenito za fudbal i navijace ko jos u svijetu ima samo domace bez gostujuci navijaca. I upravu je sto bi on cekao na Slobodu ako su ga otjerali,a doveli su svoje ljude.
Make075
O kakvoj sinergiji sa publikom ovaj prica, znas li gdje si dosao?
konjnakvadrat
A sta meni Korona moze, sta mi moze, sta mi sme, nek mi nosic pocrveni, eto to je, to je sve. Fadil Novalic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.