Nalić zadao žestok ritam: Husejinović i Vukliš propustili trening FK Sloboda
Trener Zlatan Nalić nije na današnjem treningu mogao računati na Saida Husejinovića

Tuzlaci se pripremaju u Međugorju

Nalić zadao žestok ritam: Husejinović i Vukliš propustili trening FK Sloboda

Kaže trener Slobode Zlatan Nalić da nakon treninga zna ko je dobro radio, a ko nije, kada ode na SportSport.ba i pogleda galeriju.

Pa onda kada vidi ko je imao vremena da pozira taj očito nije dao maksimum.

Naravno, šalio se Nalić, pa je da bi to dokazao i sam pozira sa Saidom Husejinovićem koji je propustio današnji trening. Propustio ga je i golman Goran Vukliš.

Prvi upravo zbog žešćeg ritma kojeg je nametnuo Slobodin trener, pa ga je zategla loža. Drugi zbog viroze. U međuvremenu atmosfera na treninzima je izbalansirana, radi se maksimalno energično i jako, ali Nalić uspijeva opustiti igrače, savjetima im podići samopouzdanje, pa se ne ljuti ni kada ovi na kraju treninga počnu griješiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nema veze ako griješite, to je normalno jer ste umorni", nakon skoro dva sata treninga poručio je igračima.

Treninzi su zanimljivi onima sa strane jer trener Slobode aktivno učestvuje i različitim vježbava nastoji da oni budu što zanimljiviji i uzbudljiviji.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi