14

Komentari (14)

MLADOST
Dobar je Nalić trener, prelagano ste ga pustili isto kao i mi Zildžovića. Sad je upitno koga dovesti, nekoga od onih "provjerenih stručnjaka" koji godinama cirkulišu po PL ili pucati na sreču, na neko neprovjereno ime. Mi smo također bez trenera i ne bi se ni sekundu bunio da dođe u Mladost : ) Realno, nije njegova krivica što je Sloboda igrala bez iole kvalitetnog gol igrača.
konjnakvadrat
Evo strucnjaka za Zelju
Robijasis1000
Ako me iko podsjeća na Jagodica to je ovaj lik, koji izgubi 5 0 i zadovoljan igrom
mirza24
Hvala novom UO sto su ovu podvalu od trenera nogirali
Manager95
Metropoljac
Klub bez igrača i trenera !!!
Dino_2000
@Meteopoljac Vidiš ja jedva čekam takve kao ti koji nas drže jako nisko, a to je veoma drsko, da imam proljev sad bi te poprsko.
Metropoljac
Imam ja, poprskaću te
GAziJA....
Ne prolazi Nalicu skolovan kadar kod NAS..moras biti mesetar, lizati dupe dvozubim predsjednicima, a ti to nisi..sretno u buducem radu..
Terminator
Idi široko ti polje.Ne okreći se sine.
tuzlaak
Sretno Nala i hvala ti...
Disha
Glava ti je za celika,..idi tamo.
Stanley
raspad sistema
doa075
Sretno majstore u nastavku karijere, ovi panceri iz uprave nisu imali sluha i nisu mogli da te prate sa prosjecnim igracima si napravio super rezultat.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.