Nalić zvanično napustio Tušanj!

Sloboda potvrdila

Nalić zvanično napustio Tušanj! · Zvanično

A. Čaušević

Zlatan Nalić sljedeće sezone neće sjediti na klupi Slobode. 

Upravni odbor tuzlanskog kluba je nakon današnjeg sastanka odlučio da ne produži saradanju s Nalićem.

"U prostorijama RSD Sloboda, održana je sjednica Upravnog odbora FK Sloboda na kojoj je, između ostalog, razmatran i izvještaj dosadašnjeg šefa stručnog štaba FK Sloboda, Zlatana Nalića.

Na istoj je odlučeno da FK Sloboda neće produžiti postojeći ugovor gospodinu Zlatanu Naliću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ime FK Sloboda zahvaljujemo se gospodinu Naliću na dosadašnjoj saradnji i želimo mnogo sreće u nastavku njegove karijere", navodi se u saopštenju tuzlanskog kluba. 

Nalić je Slobodu preuzeo krajem jula prošle godine, a ekipa s Tušnja je minulu sezonu okončala na osmom mjestu sa 38 bodova. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stanley
raspad sistema
18 1
Terminator
Idi široko ti polje.Ne okreći se sine.
12 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi