"Naljutio sam Messija, a on me u tunelu pogledao i samo mi je rekao da će nam zabiti sedam golova"

Večeras će se ponovo sresti

"Naljutio sam Messija, a on me u tunelu pogledao i samo mi je rekao da će nam zabiti sedam golova"

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u gostima protiv Mallorce u okviru 28. kola španske La Lige.

Fudbal u Španiji konačno se nastavio nakon tri mjeseca pauze, ali jasno je da će se do kraja sezone utakmice igrati pred praznim tribinama. Lider Barcelona večeras igra u gostima protiv Mallorce i sve osim pobjede gostiju će biti iznenađenje.

Španski mediji pišu da će za ovaj meč Lionel Messi biti posebno motivisan jer je u prethodnom okršaju protiv Mallorce imao okršaj s trenerom ovog tima Vicenteom Morenom.

Taj meč igrao se 7. decembra prošle godine, a Barcelona je uspjela slaviti sa 5:2. Moreno je u prvom poluvremenu došao u verbalni sukob s Messijem jer ga je optužio da simulira što se Argentincu nije svidjelo.

Moreno nije bio u pravu jer je to bio očigledan faul nad Messijem i samo je stvorio problem svom timu jer je Argentinac odlučio da "uništi" Mallorcu u toj utakmici.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Igrači su bili ljuti na mene nakon utakmice jer sam ja naljutio Messija. Bio je baš ljut i na poluvremenu u tunelu mi je rekao da će nam zabiti sedam golova. Nisu uspjeli to uraditi, ali svejedno on nam je dao tri gola. Bez dileme je najbolji fudbaler na svijetu. To je genijalac koji vas oduševljava stalno. Bit će nam teško bez navijača, ali pokušat ćemo pružiti što veći otpor", rekao je Moreno.

Utakmica Mallorce i Barcelone igra se večeras od 22 sata, a u bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi