Spreman je dati Zlatnu kopačku samo da Messi ispuni najveću želju: "Samo da prestane patiti..."

Messi će imati novu šansu za dvije godine

Spreman je dati Zlatnu kopačku samo da Messi ispuni najveću želju: "Samo da prestane patiti..."

Admin Čaušević

Lionel Messi je za mnoge najbolji igrač svih vremena, međutim sjajnom Argentincu se konstantno prigovara što nema uspjeha na reprezentativnom nivou.

Messi je s Gaučosima izgubio nekoliko finala, najbolnije svakako ono 2014. u finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu. Novu šansu će imati za dvije godine u Kataru.

Hristo Stoichkov, legendarni Bugarin koji je tokom karijere osvojio Zlatnu loptu, bio najbolji strijelac Evrope i najbolji strijelac Mundijala 1994. godine.

Koliko voli Messija govori i njegova izjava da je spreman dati Zlatnu kopačku sa prvenstva iz SAD-a samo da zvijezdu Barcelone vidi na tronu svijeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Da vidim prijatelja Lea sretnog i da prestane patiti toliko što nije osvojio Svjetsko prvenstvo, mijenjao bih svoju Zlatnu kopačku koju sam osvojio 1994. godine", kazao je Stoichkov.

Stoichkov je takmičenje završio sa šest golova, a Bugarska je ostvarila najveći uspjeh u historiji kada je igrala polufinale.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ne odgovara mu klima, da se igra u Izraelu, sigurno bi osvojio...
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi