Vratio se MLS: Nani u 97. minuti rastužio Beckhamov Inter

Portugalac zabio za pobjedu

Vratio se MLS: Nani u 97. minuti rastužio Beckhamov Inter

M. Šljivak

Američka MLS liga vratila se nakon višemjesečne pauze uzrokovane koronavirusom.

Za razliku od 'regularne' sezone, ovog puta gledamo turnirski dio takmičenja nakon kojeg će najbolje ekipe iz grupa otići u doigravanje, a utakmice se igraju na Floridi.

Sezona je otvorena floridskim derbijem između Orlanda i Inter Miamija. Orlando je na kraju slavio s 2:1 i to golom Nanija u sedmoj minuti nadoknade.

Inter Miami, tim čiji je vlasnik David Beckham, poveo je u 47. minuti meča pogotkom Agudela, da bi Orlando u 70. minuti golom Muellera izjednačio na 1:1.

Duboko u sudijskoj nadoknadi Orlando je stigao do pobjede. Nani je pogodio mrežu u 97. minuti i tako je donio svom timu veliku pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije