Napad Dinama predvodit će igrači Uniteda i Liverpoola

Mamić potvrdio otkup ugovora

Napad Dinama predvodit će igrači Uniteda i Liverpoola

Nakon što je postigao hat-trick u posljednjem kolu 1. HNL čileanski napadač u redovima Dinama Angelo Henriquez proglašen je od strane Sportskih novosti najboljim igračem 11. kola, a Zdravko Mamić je potvrdio da će Modri nastojati da otkupe ugovor ovog napadača od Manchester Uniteda. 

Tako bi se vrlo lako moglo desiti da od proljetnog dijela sezone napad kluba s Maksimira predvode bivši napadači dva engleska najtrofejnija kluba, Manchester Uniteda i Liverpoola. 

Naime, od povrede trbušnog zida još uvijek se oporavlja Željino dijete, Armin Hodžić, napadač čiji je ugovor Dinamo već otkupio od Redsa.

"Dinamov napa uskoro će predvoditi igrači Manchester Uniteda i Liverpoola, Angelo Henriquez i Armin Hodžić! Hodžićev ugovor smo već otkupili od Liverpoola, samo je problem taj što je imao problema sa trbušnim zidom. Ne žurimo, on kreće na zimskim pripremama. Njih dvojica će biti sjajan tandem, obojica imaju po 20 godina", kazao je popularni Maminjo.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.