Napadač Real Madrida u Romi za 10 miliona eura
Foto - EPA

Borja stiže u Rim

Napadač Real Madrida u Romi za 10 miliona eura

M. Šljivak

Ekipa Rome veoma je blizu angažmana napadača Real Madrida Borje Mayorala.

Ovaj 23-godišnji napadač nema mjesta u ekipi Zinedinea Zidanea. Planirana je njegova prodaja ili odlazak na posudbu, a prema svemu sudeći karijeru će nastaviti u Romi.

Dogovor između klubova je načelno postignut. Borja je spreman da dođe u Rim, a transfer bi trebao iznositi oko 10 miliona eura.

Sa Romom se povezuje i 23-godišnji belgijski napadač Landry Dimata. Roma je u pregovorima i sa Anderlechtom, a vidjet ćemo hoće i obojica obući dres Vučice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Borja je kompletnu omladinsku karijeru proveo u Realu. Međutim, istinsku šansu u prvom timu nije dobio, pa je išao na posudbe u Wolfsburg i Levante.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi