Napokon dobre vijesti za Vermaelena

Oporavio se od povrede

Napokon dobre vijesti za Vermaelena

Endin Čaušević

Belgijski reprezentativac Thomas Vermaelen ovog ljeta napustio je redove Barcelone i stigao je u Romu.

Vermaelen je u posljednjih nekoliko godina svoje karijere imao nevjerovatno veliki broj povreda što je i glavni razlog napuštanja Barcelone. Belgijanac je u Romu stigao na posudbu do kraja sezone, ali se tradicija sa povredama nastavila na samom početku sezone.

Ovaj odbrambeni igrač propustio je već veliki broj utakmica, a u italijanskim medijima špekulisalo se da će ga Vučica već u januaru vratiti u Barcelonu. Ipak, čini se da bi bolji dani za Vermaelena konačno mogli doći.

Belgijanac se konačno oporavio od povrede koljena, te je danas trenirao s ostatkom ekipe nakon nekoliko sedmica. Očekuje se da će Vermaelen biti uskoro spreman da se vrati na teren, a navodno će mu Spalletti dati priliku da se dokaže kako bi ostao u Romi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti