Napoli "krade" Mourinhovo pojačanje iz PSG-a?

Lucas Moura seli u Seriju A?

Napoli "krade" Mourinhovo pojačanje iz PSG-a?

Iako su mnogobrojni evropski mediji uključujući i francuski Canal+ prije nekoliko dana prenijeli informacije da je PSG prihvatio ponudu Manchester Uniteda, te da će Lusa Moura uskoro Park prinčeva zamijeniti Old Traffordom, čini se da bi se situacija mogla zakomplikovati.

Naime, italijanski mediji prenose da se i Napoli "raspituje" za krlinog fudbalera PSG-a, te da je Moura rezervna opcija Maurizija Sarrija, s obzirom je njegova primarna meta na ovom prelaznom roku Simone Verdi.

Ovaj fudbaler Bologne je velika želja Napolija, ali iako su klubovi već dogovoroili njegov transfer, još uvijek se čeka njegova odluka. Ipak, pojavile su se informacije da on nije spreman napustiti Bolognu ove zime, tako da bi se Napoli mogao okrenuti Mouri.

PSG želi u januaru prodati Mouru s obzirom da Parižani moraju ispuniti uslove Financijskog Fair Playja, a kako zainteresovanih za njegove usluge očigledno ima vrlo je vjerovatno da će on uskoro napustiti Park prinčeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi