Napoli u prijateljskoj utakmici razbio Liverpool
Napoli je upisao sigurnu pobjedu

Italijani su kaznili greške igrača Jurgena Kloppa

Napoli u prijateljskoj utakmici razbio Liverpool

S. Pašalić

Nogometaši Liverpoola su poraženi u prijateljskoj utakmici od Napolija rezultatom 3:0.

Jurgen Klopp je i dalje bez svog trojca Salah-Mane-Firmino koji su ovog ljeta igrali za svoje reprezentacije, a to se osjetilo i danas pa su Redsi upisali svoj treći poraz u posljednje četiri utakmice.

Napoli je stigao do vodstva u 17. minuti nakon što su igrači Liverpoola izgubili loptu na polovici italijanskog kluba, a uslijedila je kontra nakon koje je Lorenzo Insigne sa vrha šesnaesterca sjajno pogodio za 1:0.

U 28. minuti su igrači Liverpoola ponovo izgubili loptu, ovaj put na svojoj polovici, a uslijedila je nova kazna nakon što je Milik pogodio za 2:0.

Italijani su početkom drugog poluvremena poveli i sa 3:0 kada je nakon kontre Insigne pucao, a Mignolet je odbranio njegov šut međutim lopta se odbila do Younesa koji je postigao gol.

Trener Liverpoola je izvršio i veliki broj izmjena u drugom poluvremenu, ali one nisu donijele nikakvu promjenu pa je završilo 3:0 za Napoli.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi