Napoli uz Džeku traži više od 25 miliona funti

Pregovori oko Cavanija obustavljeni

Napoli uz Džeku traži više od 25 miliona funti

Čelnici Manchester Cityja vrijedno rade na dovođenju Edinsona Cavanija na Etihad, a za usluge ovog napadača su spremni izdvojiti 25 miliona funti i našeg reprezentativca Edina Džeku.

Predstavnici urugvajskog napadača su postigli dogovor sa čelnicima Cityja oko plate koja bi iznosila 150 hiljada funti sedmično, a čini se kako klub privremeno obustavlja pregovore. Špekuliše se kako Napoli želi više novca za svog igrača.

Trener, Rafael Benitez je odobrio dolazak Džeke u klub, a klub je i sposoban da mu da sličnu platu kakvu je imao u Manchester Cityju.

Bilo kako bilo, izgleda da čelnici Napolija odugovlače očekujući da im City ponudi više novca uz našeg napadača za kog su interes ove sezone također pokazali Borussia Dortmund i Chelsea.

Cavani je također meta još par velikih evropskih klubova te će Manchester City morati brže da reaguje ukoliko ga želi u vrhu napada naredne sezone.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.