Napoli zacrtao cijenu: Odbijena nova ponuda Cityja za Koulibalyja

Građani žele Senegalca

Napoli zacrtao cijenu: Odbijena nova ponuda Cityja za Koulibalyja

Prema pisanju španskog AS-a, Manchester City je ponudio 70 miliona eura za Kalidoua Koulibalyja, ali Napoli nastavlja insistirati na više novca.

Italijanski mediji već sedmicama pišu da je Manchester City favorit za transfer Senegalca i da je on zaista na prodaju (za pravu cijenu) ovog ljeta, što se ne može reći za prethodne godine kada je Napoli navodno odbijao i 100 miliona eura za svog štopera.

AS dakle piše da je posljednja ponuda Manchester Cityja iznosila 70 miliona eura, što znači da su Građani istu "pojačali" jer je navodno postojala i jedna ranija - od 65 miliona eura.

Međutim, Napoli i gazda De Laurentiis navodno insistiraju na najmanje 80 miliona eura za transfer korpulentnog Senegalca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Biće zanimljivo vidjeti da li će City nastaviti sa "napadima" na Koulibalyja ili će se potpuno fokusirati na dovođenje Lionela Messija iz Barcelone o čemu se već danima intenzivno piše i špekuliše.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi