Napravili spektakl: Navijači Eintrachta krenuli na fudbalsku, pa završili na hokejaškoj utakmici

Ludo su se proveli

Napravili spektakl: Navijači Eintrachta krenuli na fudbalsku, pa završili na hokejaškoj utakmici

A. Čaušević

Revanš susret 1/16 finala Europa lige između Salzburga i Eintrachta je odgođen usljed jakog nevremena te će biti odgiran sutra. 

UEFA je odlučila da se utakmica odigra u petak od 21, pa su pristigli navijači iz Njemačke morali potražiti način kako da ubiju vrijeme.

Oni su na kraju umjesto na fudbalskoj završili na hokejaškoj utakmici Alpske lige. U "ligi za opstanak" drugi tim Red Bull Salzburga je dočekao drugi tim Klagenfurta.

Navijači Eintrachta su naravno navijali za goste i čini se da su im donijeli sreću jer su poslije penala s 4:3 pobijedili favorizovane domaćine.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Sve u svemu scena da vas bodri hiljadu navijača koji nemaju nikakve veze s vašim klubom se ne dešava svaki dan...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi