Napravio strašan gaf: Svi se smiju Emeryju zbog fotografije s potpisa ugovora

Nisu pazili na sve detalje

Napravio strašan gaf: Svi se smiju Emeryju zbog fotografije s potpisa ugovora

E. Čaušević

Španski stručnjak Unai Emery prije nekoliko dana predstavljen je kao novi trener Villarreala.

Emery je bez posla već neko vrijeme nakon što je prošle sezone dobio otkaz u Arsenalu. Odlučio je da se odmori od svega, a onda je stigla ponuda koju jednostavno nije mogao odbiti.

Iskusni stručnjak odlučio je da preuzme ekipu Villarreala, te je potpisao ugovor na tri godine. Ipak, nije dugo trebalo da postane meta ismijavanja na društvenim mrežama.

Naime, Villarreal je objavio fotografiju s potpisa ugovora, a svi su odmah shvatil ida tu nije nešto kako treba. Olovka koju je Emery držao u ruci prilikom "potpisa" ugovora je bila "zatvorena".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Image

Ova fotografija se brzinom svjetlosti proširila društvenim mrežama, a tako bizarni gafovi za Emeryja su čini se sasvim normalni.

Promo

Top Komentari

Hix
Kome je ovo smijesno a da je stariji od 13 god Bgt?
14 0
Bazarich
Glupljeg sportskog portala u zivotu nisam vidio Skupljaj pare kroz klikove preko glupih naslova
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi