Emery se vraća u La Ligu, već je potpisao predugovor: Otima kolegi posao iz ruku

Nekadašnji trener PSG-a i Arsenala

Emery se vraća u La Ligu, već je potpisao predugovor: Otima kolegi posao iz ruku

A. Čaušević

Ako je vjerovati pisanjima uglednih Marce i Asaa Unai Emery će trenersku karijeru nastaviti u Španiji. 

Emery je navodno već potpisao pred ugovor s Villarealom za sljedeću sezonu, to znači da bi praktično uzeo posao iz ruku Javiju Calleji.

Calleja je poslije nastavka sezone preporodio Žutu podmornicu koja je uvezala sedam pobjeda i na kraju završila peta na tabeli i izborila Europa ligu.

"Ne znam kakva je moja budućnost, ali imam čistu savjest jer sam učinio sve kako bih izvukao najbolje iz ovog tima i mogu hodati uzdignute glave. Prvo bi klub trebao razgovarati sa mnom, ja imam ugovor i oni bi trebali ili potvrditi ili demantirati ove navode", rekao je Calleja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Emery je trenersku slavu doživio u Sevilli s kojom je osvojio tri Europa lige, poslije toga je radio u PSG-u i Arsenalu gdje je dobio otkaz u novembru 2018. godine.

Top Komentari

nikokovac
pakaš uvijek bio
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi