Napravljen veliki korak: Da li će se publika vratiti na stadione u Engleskoj?

Svi to žele

Napravljen veliki korak: Da li će se publika vratiti na stadione u Engleskoj?

S. Mlaćo

Sve glasnije se priča o povratku navijača na stadione u Engleskoj Premier ligi.

Do jučer je peticiju poslije koje bi prijedlog išao na Parlament potpisalo više od 180.000 ljudi, premašivši 100.000 koliko je bilo potrebno.

Iz Premier lige su pozvali Vladu da dozvoli publici povratak na stadione.

“Prema sportu se sada treba odnositi i kao prema industriji zabave“.

Pismo o povratku navijača podržao je Liverpool, ali i Man. United koji je podijelio peticiju na Twiter nalogu i naveo da želi povratak navijača u svim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

“To su dobre vijesti. Povratak gledalaca i plaćanje ulaznica treba dozvoliti. Razumijemo oprez, ali tražimo odV Vlade da sport tretira kao i druge aktivnosti. Navijači bi bili bezjedni“, kazao je direktor Premier lige Richard Masters.

Klubovi su sada na velikim gubitcima, pa se nadaju da će publika što prije na stadione.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi