Nakon Manea i Alcantare još jedan fudbaler Liverpoola pozitivan na korona virus

Nakon Manea i Alcantare još jedan fudbaler Liverpoola pozitivan na korona virus

A. Beganović

Švicarski reprezentativac i fudbaler Liverpoola, Xherdan Shaqiri, pozitivan je na korona virus.

Xherdan Shaqiri se nalazi na okupljanju švicarske reprezentacije, a obaveznim testiranjem potvđeno je prisustvo korona virusa u njegovom organizmu.

Da je ovaj fudbaler pozitivan potvrdio je i Fudbalski savez Švicarske, a Xherdan Shaqiri se nalazi u samoizolaciji.

"Shaqiri je pozitivan na koronavirus. Nakon konsultacija sa zdravstvenim vlastima otišao je u izolaciju", istakli su iz Fudbalskog saveza Švicarske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dakle, Shaqiri je treći fudbaler Redsa kod kojeg je potvrđeno prisustvo korona virusa u organizmu. Prije njega pozitivni su bili Mane i Alcantara.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi