Napušta li Ivan Čurjurić FK Željezničar?
Na Grbavicu je stigao prije par mjeseci, odigrao je 23 utakmice te pritom postigao jedan pogodak uz sedam asistencija

Ima ponuda, ali klub ima posljednju riječ

Napušta li Ivan Čurjurić FK Željezničar?

S. Mlaćo

Hrvatski vezni fudbaler, Ivan Čurjurić, mogao bi već u januaru naputiti redove FK Željezničar.

Iskusni 29-godišnji hrvatski fudbaler na Grbavicu je stigao početkom aktuelne sezone i to iz kiparskog Enosis Neon Paralimnija.

Za Željezničar je ukupno odigrao 23 utakmice u kojima je postigao jedan pogodak uz sedam asistencija, a iako je na Grbavicu stigao prije par mjeseci nije isključeno da već u januaru postane bivši fudbaler Plavih.

Čurjurić, kako SportSport.ba neslužbeno saznaje ima na svom stolu par ponuda za nastavak karijere, no s obzirom da je za Plave ugovorom vezan do kraja sezone, posljednju riječ o njegovoj igračkoj sudbini imat će klub, odnosno novi stručni štab koji bi trebao biti imenovan u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Čurjurić je u dosadašnjoj karijeri osim za Željezničar i Paralimni nastupao još i između ostalog za Hajduk, Zadar, Zagreb, Poli Timisoaru te nekoliko kiparskih klubova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zeleni_zub
valjalo bi za želju da ode
5 48
casimiro
Dobar igrac,samo je dosao u pogresno vrijeme.
31 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi