Napuštaju Old Trafford? Mourinho prekrižio još trojicu fudbalera

Ne računa na njih

Napuštaju Old Trafford? Mourinho prekrižio još trojicu fudbalera

E. Čaušević

Prelazni rok u Engleskoj završio je prošle sedmice, ali klubovi i dalje mogu prodavati igrače klubovima za koje ljetni prelazni rok još uvijek nije gotov.

U centru pažnje engleske javnosti danas se nalazi Manchester United jer se uveliko špekuliše o tome da će nekoliko fudbalera napustiti Old Trafford do kraja ovog mjeseca. Navodno, Jose Mourinho je razgovarao s vlasnicima kluba i otkrio im na koje igrače neće računati u ovoj sezoni.

Kako piše Mirror portugalski stručnjak nakon analize sa svojim pomoćnicima odlučio je prekrižiti trojicu igrača. Mourinho je uvjeren da mu Anthony Martial, Matteo Darmian i Marcos Rojo nisu potrebni, te da je za klub najbolje da ih proda do kraja ljetnog prelaznog roka.

Što se tiče Mariala on je izgubio svoje mjesto u timu dolaskom Alexisa Sancheza, a navodno najveći interes za njega pokazao je Milan. Oko Darmiana se već neko vrijeme špekuliše da će otići i želja mu je da se vrati u Italiju. Darmiana bi rado u svojim redovima vidjeli Juventus i Napoli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, ukoliko Rojo do kraja avgusta napusti Old Trafford to neće biti iznenađenje jer je prošle sezone odigrao svega 12 utakmica. Rojo bi karijeru mogao nastaviti u Turskoj jer ga Fenerbahče želi dovesti na posudbu do kraja sezone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi