Napustio je FK Sarajevo, ali ni dana nije odmorio: Bivši fudbaler bh. prvaka izgleda nevjerovatno

Darko Lazić je zaista fantastičan

Napustio je FK Sarajevo, ali ni dana nije odmorio: Bivši fudbaler bh. prvaka izgleda nevjerovatno

M. Šljivak

FK Sarajevo je ove sezone odbranio naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Titulom se okitio i sjajni defanzivac Darko Lazić, a odmah po okončanu sezone odlučio je da se pozdravi sa saigračima i da sreću potraži negdje drugo.

Lazić je važio za jednog od najboljih defanzivaca lige. U BiH je došao s velikom reputacijom i prava je šteta što ga više nećemo gledati na bh. travnjacima.

Dok čeka novi klub Lazić zaista žestoko trenira. Ni dana nije odmorio i sasvim će spreman dočekati nove izazove, a njegov izgled dovoljno govori da se radi o pravoj zvijeri.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCEhOGqgydF/[/instagram]

Zaista je nevjerovatan...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi