U četvrtak žrijeb nove sezone Premijer lige BiH

Bliži se nova sezona

U četvrtak žrijeb nove sezone Premijer lige BiH

Nakon duge pauze uskoro nam se vraća Premijer liga BiH.

Tim povodom u četvrtak od 13.00 sati će se u prostorijama Nogometnog saveza izvršiti žrijeb takmičarskih brojeva nakon kojih će biti određeni parovi za sljedeću sezonu.

Nova sezona najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Bosni i Hercegovini počinje 1. augusta što znači da takmičarski fudbal na bh. terenima nećemo gledati čak oko pet mjeseci.

Podsjetimo, prethodna sezona prekinuta je prisilno zbog koronavirusa, a prvakom je proglašena ekipa Sarajeva koja je u trenutku prekida imala tri boda više od Željezničara.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ElComandante
Kada bi skratili ligu na 10 klubova to bi bio pun pogodak.
2 0
Covid46
idemo po hat-trick !!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi