Narodnjački hit na utakmici Prve lige Slovenije

Kome je upućen?

Narodnjački hit na utakmici Prve lige Slovenije

O. Lekić

Koper i Olimpija jučer su u okviru 34. kola Prve lige Slovenije podijelili bodove na stadionu Bonafika. 

Iako ovim bodom u Kopru ne mogu biti pretjerano zadovoljni, obzirom da žele dohvatiti četvrto mjesto koje vodi u Evropu, na kraju utakmice se "orio" hit folk pjevača Mitra Mirića pod nazivom "Ne može nam niko ništa."

Sasvim je jasno da svaki domaćin može birati kakav će muzički repertoar ići na poluvremenu i nakon završetka utakmice, ali nakon što je sudac Nejc Kajtazović označio kraj mnogi su bili iznenađeni što na Bonafiki čuju - Mitra Mirića. 

Slovenački mediji pišu kako se iza ovoga krije poruka čelnika Kopra, ali nije sasvim jasno kome je upućena. Neki tvrde da je Milanu Mandariču, predsjedniku Olimpije, s kojim su već dugo u "ratu".



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi