"Našalio sam se sa Kolašincem da ću ga 'razbiti', sekundu kasnije sam pomislio da će me pregaziti"

Andros Townsend o duelu sa bh. fudbalerom

"Našalio sam se sa Kolašincem da ću ga 'razbiti', sekundu kasnije sam pomislio da će me pregaziti"

M. Šljivak

Sead Kolašinac važi za jednog od fizički najdominantnijih fudbalera u engleskoj Premier ligi.

Defanzivac Arsenala samom svojom pojavom privlači veliku pažnju, a među navijačima ima nadimak 'tenk', te 'bosanski Hulk'.

Rijetko ko smije da se upusti u bilo kakav obračun sa Kolašincem. Jednostavno, on izaziva određeni strah kod velikog broja fudbalera, a svoje iskustvo sa bh. fudbalerom opisao je fudbaler Crystal Palacea Andros Townsend.

Ovaj fudbaler se našalio sa Kolašincem, koji ga nije shvatio, pa ga je to umalo koštalo.

"U utakmici protiv Arsenala imali smo mali sukob u 90. minuti. Sead Kolašinac se posvađao sa Jamesom Tomkinsom", priča Townsend i nastavlja:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kroz šalu sam mu rekao: 'Razbit ću te, unišitit ću te', ali vjerujem da nije shvatio da se šalim. Sekundu kasnije sam se zabrinuo da će me pregaziti", ispričao je Townsend za Talksport.

Kolašinac je svjetsku slavu stekao nakon što se obračunao sa naoružanim razbojnicima koji su pokušali opljačkati njega i Mesuta Ozila. Od tada je postao i junak i mnogi su uvjereni da je fizički Kolašinac vjerovatno jedan od njjačih u svijetu fudbala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Pokvareni tenk
6 3
Adnanos
Ja se tako ni sa ocem nisam salio kad sam bio dijete i igrali jedan protiv drugog a kamoli protiv igraca kojeg nepoznaje iz druge ekipe u ovakvoj situaciji.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi