Našao se i potencijalni kupac Garetha Balea
Foto - EPA

United spreman da ga angažuje

Našao se i potencijalni kupac Garetha Balea

M. Šljivak

Gareth Bale ponovo je na izlaznim vratima Real Madrida. 

Španski mediji jučer su objavili informaciju kako 30-godišnji Velšanin nije u planovima trenera Zinedinea Zidanea za narednu sezonu i da on može kao slobodan igrač napustiti klub tokom ljeta.

Ipak, malo je onih koji su spremni Baleu dati ogromnu platu kojom bi ga privukli u svoj klub, ali jedan tim je ipak spreman na to. Radi se o Manchester Unitedu.

Kako navodi Sport, Crveni đavoli će pokušati da Balea dovedu tokom ljeta. Privukla ih je činjenica da ga Real nudi besplatno i spremni su da mu daju ogromnu platu.

Međutim, svakako da treba sačekati ljetni prelazni rok koji će ove sezone zbog koronavirusa biti pomjeren i vidjet ćemo hoće li Bale zaista napustiti Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ranije se često povezivao s odlaskom iz kluba, ali je na kraju ostajao i odigrao je nekoliko vrhunskih utakmica kada je najviše trebalo.

Za Kraljeve je odigrao ukupno 249 utakmica i postigao je 105 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi