Nije problem ni kućna izolacija: Sergio Ramos pokazao kakva je mašina!

U odličnoj je formi

Nije problem ni kućna izolacija: Sergio Ramos pokazao kakva je mašina!

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida već sedam dana nalaze se u kućnim izolacijama zbog pandemije koronavirusa.

Nakon Italije sigurno da je najteža situacija u Španiji gdje ima veliki broj zaraženih. Ni klubovi nisu ostali imuni, a najviše slučajeva prijavljeno je u Valenciji i Deportivo Alavesu.

Što se tiče Real Madrida na svu sreću niko nije zaražen, a igrači se već sedam dana nalaze u kućnoj izolaciji. Oni su dobili poseban program za treniranje kako bi ostali barem u formi.

Sergio Ramos je dao pravi kapitenski primjer za ostale igrače kako vrijedno moraju trenirati. On je objavio fotografiju na Instagramu i pokazao da se fizički nalazi u odličnoj formi, te da izgleda zaista impresivno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

View this post on Instagram

Day 7️⃣ Body 💪🏻 Mindset 🆙

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi