Nasriju poništena suspenzija

Bit će spreman za Las Palmas

Nasriju poništena suspenzija

Samir Nasri će biti dostupan treneru Seville Jorgeu Sampaoliju za meč španske La Lige protiv Las Palmasa koji se igra ovog vikenda.

Nasri je u prošlom kolu protiv Villarreala (0:0) dobio peti žuti karton i trebao je pauzirati jednu utakmicu, ali njegova suspenzija je poništena danas pa će on moći pomoći ekipi na gostovanju kod Las Palmasa. 

Bit će to veoma teško gostovanje za Sevillu jer će igrati kod ekipe koja nema još uvijek nijedan poraz ove sezone na domaćem terenu. Las Palmas je kući odigrao 11 mečeva, zabilježili su šest pobjeda i pet remija.

S druge strane, Sevilla ne odustaje od borbe za titulu prvaka jer su trenutno na trećem mjestu sa tri boda manje, ali i dva meča više od lidera Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se Nasrija tiče, on je ove sezone odigrao 14 mečeva u La Ligi. Postigaoje dva gola i upisao dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi