Nasri: Volio bih igrati za Zidaneov Real Madrid

Francuz sasvim otvoreno

Nasri: Volio bih igrati za Zidaneov Real Madrid

Francuski fudbaler i član Seville Samir Nasri poručio je da ne bi odbio opciju da zaigra za ekipu Real Madrida.

Aktuelni prvak Evrope igra gotovo nestvarnu sezonu u kojoj su još uvijek bez poraza, a ukoliko večeras protiv Seville ostanu neporaženi, bit će im to 40-ta utakmica u nizu bez poraza i oborit će španski rekord. 

Nasri, koji igra sjajno otkad je stigao u Sevillu na posudbu iz Manchester Cityja, otkrio je da bi volio sarađivati sa svojim sunarodnjakom Zinedinom Zidaneom te da bi volio igrati za Real Madrid.

"Da, naravno (volio bih sarađivati sa Zidaneom). To bi također značilo da bi igrao za Real Madrid. Veoma se rijetko viđa da jedan tako dobar fudbaler postane i tako dobar trener. Njegova karijera je naprosto nevjerovatna. U prve 32 utakmice nadmašio je Guardiolu, Pellegrinija i Mourinha u poenima u La Ligi. Također je osvojio Ligu šampiona i prvi je na tabeli trenutno u La Ligi. Osim toga, neporaženi su dugo vremena i imaju nevjerovatnu sezonu", rekao je Nasri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da večerašnji meč između Real Madrida i Seville počinje od 21.15 sati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi