Nastao muk na stadionu: Igrač Watforda udario u glavom u stativu

Pokušao se vratiti na teren, ali nije mogao

Nastao muk na stadionu: Igrač Watforda udario u glavom u stativu

E. Čaušević
Teme:

Watford je večeras poražen na domaćem terenu od Chelseaja (1:2) u meču 19. kola engleskog Premiershipa, a utakmicu je obilježila povreda Christiana Kabaselea.

Igrač Watforda je bio primoran da izađe iz igre nakon samo 16 minuta utakmice jer je glavom udario u stativu. Na samom otvaranju utakmice Kabasele je u želji da spasi gol Watforda uklizao, ali je udario glavom u stativu i ostao ležati na terenu.

Ljekari su ekspresno reagovali, a bilo je stravično gledati Kabaselea na nosilima i maskom za kisik. Mnogi su pomisli da uopšte nije pri svjesti, no na sreću dobro je prošao. On se čak i vratio na teren u želji da pomogne svom timu, no udarac koji je dobio u glavu je bio ozbiljniji.

Ubrzo je shvatio da se ne može fokusirati na utakmicu, te da ima problema zbog udarca u glavu. Nakon toga zatražio je izmjenu i uputio se ka bolnici gdje je konstantovano da ima lakši potres mozga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi