Nastavak rata: Mourinho bezobrazno uzvratio Conteu
EPA

Portugalski stručnjak kao da je jedva čekao

Nastavak rata: Mourinho bezobrazno uzvratio Conteu

E. Ganibegović

Tenzije između Antonija Contea i Josea Mourinha očigledno još nisu došle kraju. Sve je počelo od portugalskog trenera koji je na jednoj pres konferenciji dobro "bocnuo" italijanskoog šefa, na šta mu ovaj nije želio prešutiti.

Najprije je portugalski stručnjak nedavno uputio nekoliko kritika na račun Contea, kojeg je prozvao klaunom, međutim italijanski stručnjak mu nije ostao dužan, pa mu je rekao kako je senilan i kako često zaboravlja stvari koje je govorio i radio.

Naime ova prepucavanja imaju svoj nastavak. Portugalski stručnjak je nakon sinoćnje pobjede njegove momčadi protiv Derbyja u FA Cupu na pres konferenciji rekao sljedeće:

"Nije mi potreban menadžer Chelseaja da kaže kako sam pravio pogreške u prošlosti i kako ću ih praviti u budućnosti. Ono što želim reći je da nikada neću biti suspendovan zbog namještanja utakmica."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi