Nastavio po starom: Jovo Lukić nerješiva enigma za odbrane u Prvoj ligi RS

Prvi strijelac u RS-u

Nastavio po starom: Jovo Lukić nerješiva enigma za odbrane u Prvoj ligi RS

Edmir Škorić

Jučer je nastavljeno prvenstvo u Prvoj ligi Repulike Srpske, a derbi su odigrali Krupa i Rudar Prijedor.

Domaćin je iskoristio ulogu favorita na svom terenu i stigao do nove pobjede, pa već sada počeo da kuje planove o Premijer ligi, u koju se Krupa najvjerovatnije vraća.

Junak Krupe bio je mladi Jovo Lukić, koji je postigao oba gola. Mrežu Prijedorčana tresao je u 48. i 70. minuti.

Zanimljivo da je Lukić prošle sezone boravio na posudbi, što se ispostavilo kao dobar potez, a ove sezone je nerješiva enigma za odbrane širom Republike Srpske.

Mladi napadač postigao je čak 12 golova, pa je ubjedljivo prvi strijelac šampionata u RS-u.

Daleko je ispred svojih prvih pratitelja, Nikole Bjeloša (Slavija) i Bojana Burazora (Rudar), koji su postigli po šest pogodaka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Poznato je da je Krupa sredina za stvaranje igrača, s obzirom da se daje konkretna prilika mladima koji mogu bez ustručavanja i velikog pritiska da pokažu svoje nogometno umijeće. Neki, naravno, koriste svoju šansu, neki baš i ne, ali u slučaju Lukića je jasno da je koristi.

I na njegovo lično zadovoljstvo, ali i na zadovoljstvo struke i rukovodstva Krupe, koja ponovo ima 'kapitalca' u džepu.

Top Komentari

DylanDog
Jovo Lukić i Luka Jović...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije