Nastavlja se crni period za Xhaku

Nakon oduzimanja kapitenske trake

Nastavlja se crni period za Xhaku

A. Čaušević

Granitu Xhaki je oduzeta kapitenska traka Arsenala nakon manjka poštovanja prema londonskom klubu tokom izmjene protiv Crystal Palacea.

Xhaka za Arsenal nije nastupio od 27. oktobra i neslavnog incidenta, a u međuvremenu kapitensku traku je preuzo Pierre-Emerick Aubameyang.

Švicarski veznjak kosovskog porijekla se nadao pozivu za današnji meč Evropa lige, ali Unai Emery je otišao korak dalje te doveo u pitanje ostanak Xhake na Emiratima.

Nakon što je Emery odbio da odgovori da li će Xhaka više ikada zagrati u dresu Topnika engleski mediji su odmah počeli špekulisati da slijedi prodaja 27-godišnjeg veznjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Aubameyang nije otputovao s ekipom u Portugal, pa se očekuje da protiv Guimaraesa kapitensku traku nosi Hektor Bellerin.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pipun
da je englez, klub i navijace bi optuzili za mobning ovako kosovar musliman ko ga ...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi