16

Komentari (16)

Belajsuz1989
Ewo kako to izgleda...oni nama klepaju radnu snagu bez eura ulaganja dobiju doktor,inzinjere,magistre itd...ovo je samo mala kompenzacija ;)
Shik
Pa to nek se zahvale selektoru Švedske. O tome je davno Zlatan govorio. Kako je Jane dosao mnoge je strance odstranjivao i nije pozivao.
Adnanos
Svedski savez se rijetko bori ili moze se reci borijo za igrace. Hoces neces nemoras je uvijek bilo kod njih. A ako se zoves Armin, Edin, Marko, Ante itd uvijek si morao biti 5 puta bolji od drugi da mi dobijo sansu. Uvijek su voljeli da igra Marcus, Andreas, Fredrik nego neko od nasi.
X_BoSniaN_BuLL_x
Prazina
Ako su pismeni ovako kao ti zemljak, onda nije ni čudo što daju prednost ovima drugima.
X_BoSniaN_BuLL_x
Tebe vise zanima jel neko pismen nego ta prazina u tvom zivotu
Adnanos
Prazina- znas li ti uopste sta znaci pismen? Nevjerujem da znas! Ja govorim 8 jezika a tri savrseno a Svedski, Engleski i Njemacki moram znat jer radim kao ekonom a u kontaktu sam sa ljudima iz drugi drzava. Zbog razni izbjeglistva preskocio sam 6 razreda ali na kraju sam zavrsio i ekonomski fakultet a i historiju sam doktoriro ali vise kao hobby. Zovem se Adnan Elkaz i vecinu informacija moze se provjerit preko Googla i drugi databaza. Nisi ni svjestan koliko malo znas. Ali nema veze, nisi sam, sreo sam mnogo ljudi koji neznaju dalje od nosa. Nebitno ko si ili cime se bavis, tvoj komentar gore govori dovoljno o nivou tvoje inteligencije a da nisi ni svijestan toga.
user957
Negacija se pise odvojeno od glagola pismeni.
PeppermintSA
Mene hastra da ova dvojica ne budu prevare. Onaj mali iz Ciriha djeluje kao ubjedljivo najbolji među njima, a izgledaće će igrati za Švicarsku.
tbra
Bitno je da je najbolja devetka svijeta u zadnjih 20 godina igrala za njih :)
karlhajncbrazzzo
Da oni šta valjaju budite sigurni da bi igrali za Švedsku.
amarosim
Adnanos
Trenutno na stoperskim pozicijama imaju bolja rijesenje a ova dva igraca su za buducnost. Svedska ima prilicno dosta perspektivni igraca na stoperskim pozicijama a sto i nije slucaj kod nas.
Mowzilla
Zadržali ste Tankovića, samo što mu ne date igrati...
tuzlaak
***** od napadaca i covjeka
Ivica_Osim8
Ja fudbalera i amatera nikad nije ni valjo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.